Ово је књига коју би требало да прочита свако ко жели да освоји свој живот, да осети срећу и задовољство у читању и стицању знања. Живот нас учи да многи од нас непрекидно примају похвале од најдражих да су добри, дивни, фантастични, одлични, али када саме себе погледају, осете незадовољство у животу.

Да ли нам похвале стижу у право време и да ли су искрене?

Ова књига ће многима помоћи да пронађу неке одговоре. Нажалост, не учимо у школи или на неком другом месту те одговоре. Некада су они у нама самима и потребно нам је мало искуства да бисмо их препознали у себи.

Ова књига нуди путоказе за упознавање и одгонетање неких знакова у нашим бићима. Читала сам је у једном даху, на препоруку старије сестре која је, можда случајно, а можда и не, заборавила књигу на мом радном столу. Рекла је сам: „Прочитај књигу о животу и срећи“.

Изненађење је успело када сам најпре прочитала причу чији је назив узет за наслов књиге. То је стара легенда из једног индијанског племена која говори о души човека у којој се води жестока борба између два вука. Један вук представља зло, бес, завист, љубомору, похлепу. Други вук представља љубав, наду, доброту.

„Који вук побеђује? Побеђује онај којег храниш…“

У овој необичној књизи читаћете о „Чудесној бајци живота“ која се зове време.

Дозволите ми ви који волите књигу и читате радо, али и ви који тражите изазов, да вам препоручим причу о лењом соколу да бисте схватили да имате крила и да можете полетети у правцу својих жеља.

Живот је занимљив јер нам пружа безброј могућности да остваримо своје снове и тежње. Никада није касно, видећете то у причи о проливеној кафи.

„Да ли је успех и извор среће или је срећа извор успеха?“

Сазнајте у књизи коју препоручујем свим срцем и видимо се на неком новом путовању кроз мисли, идеје, савете и мудрост оних који стварају и говоре у име свих и за све.

„Ко небо не носи у себи, узалуд ће га тражити у читавом свемиру.“ (Ото Лудвиг)

Теодора Младеновић VII/5

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s