Прву половину месеца маја ученици млађих разреда ОШ „Коста Абрашeвић“ упамтиће по још једном лепом дружењу са песником. Реч је о гостовању познатог песника за децу Радислава Јовића, који је овом приликом нашим ђацима представио своју последњу објављену песничку збирку „Чаробни осмех“, али и своју поезију уопште.

У два радна дана, петак 11. 5. и понедељак 14. 5. 2018. године, сва одељења тзв. ниже наставе обеју смена (што укупно износи 22 одељења или скоро шест стотина ђака) имала су прилику да се друже и да уживају у стиховима овог благородног и разумевања пуног човека који својим песмама уме одистински да се приближи дечјој души и да њима блиским језиком и емоцијама опева занимљиве догађаје, личности или ситуације из живота деце, али и одраслих.

Треба рећи да је срдачним дочеком и добром организацијом био пријатно изненађен и сам гост, те је библиотеци поклонио неколико својих књига и обећао ново дружење кроз коју годину, кад из штампе изађе његова нова песничка збирка, која ће бити посвећена спорту и здравом животу.

osmeh1osmeh2osmeh3osmeh4

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s